Västanbäcks

Valpar planeras

Valpar planeras mellan Ginja och Napoleon.  Valparna är troligtvis leveransklara i april 2020.

Läs mer om Ginja under fliken "hundarna" och om Napoleon längre ner på denna sida.

Är du intresserad av en valp så är du välkommen att hör av dig och berätta om dig själv/ din familj och varför du vill ha just en portis.

Från det att valparna är 4- 5 veckor är man välkommen att hälsa på om man är lovad en valp ur kullen. 

Vid 8 veckor är valpen veterinärbesiktad, avmaskad, vaccinerad, ID märkt, registrerad i SKK, doldafel försäkrad och du får även 1 års medlemskap i RPVH.

Med valpen följer det: samtavla/reg. bevis, skötselråd, ett valppaket och ett livslångt support från din hängivna uppfödare! 

Ginja

Napoleon

Lär känna Napoleon (Ammiellas Sjöfarare Viking) som är den tilltänkta pappan till Västanbäcks X-kull!
 
Hälsa
HD: B
ED: 0
Optgen: Normal/clear
JDCM: Hereditärt fri
IC: Hereditärt fri
Ögonlyst: 2019-09-11 utan anmärkning
Test int: Utan anmärkning
BPH med skott
52 cm 
26 kg
 
Napoleon är en energisk, härlig och mysig kille som tar livet med en klackspark. Napoleon älskar att bada, kasta boll, agilityträning och att spåra korv i skogen. Men det finns inget som Napoleon inte är med på, för det viktigaste för honom är att vara med. Han hänger därför nyfiket med både på golfbanan, kajakturen, båtturen och andra aktiviteter. Han finns alltid nära oss och sprider glädje i vår vardag.
 
Napoleon älskar både mat och leksaker och det gör honom så rolig att jobba med. Han gör allt för att få sin belöning och ibland görs därför alla konster han kan på en gång så han inte råkar missa något. Leksakerna följer också gärna med ut på promenaderna i munnen, vilket ger en del skratt på dem vi möter.
 
Skratt har vi också fått en hel del goda sen Napoleon kom till oss. För det blir en hel del bus och spratt om strålkastarljuset inte vilat på vår lilleman på ett tag. Just mat kan vara svårt att låta bli, för om ingen tänker äta på maten på bänken så är den väl min?
 
Vår älskade Napoleon är ett energiknippe men också världens keligaste som inte har någon brådska att gå upp på morgonen om man ändå får ligga i sängen på rygg och bli kliad på. Och ingen kan pussas som just vår Napoleon.
 
Hälsningar Matte Olivia och Husse Adam

Napoleon